De meeste mensen die uw website bezoeken, zijn doorgestuurd via een zoekmachine zoals Google of Bing. Als u uw website laat optimaliseren voor betere zoekresultaten, bent u in staat om meer bezoekers naar uw website te trekken. Wij werken samen met onze klanten om er zeker van te zijn dat wanneer mensen naar uw soort diensten of producten zoeken, uw pagina’s bovenaan komen te staan. Dat zorgt voor meer bezoekers – en dus meer omzet.

U kunt ook aan de slag door middel van zoekmachinemarketing. Hierbij betaalt u de zoekmachines zodat uw website als eerste gesuggereerd wordt, wanneer iemand op zoek is naar uw soort product of dienst. U betaalt dan voor elke keer dat er iemand op deze manier uw website bezoekt.

Voor mensen die nog geen websites hebben, kunnen we ook meedenken met het vinden van een geschikt webadres. U wilt immers dat uw domeinnaam een bepaalde boodschap uitdraagt, en het is zonde als u hierin een verkeerde keuze maakt. Ook op dit vlak voorzien wij u graag van advies.

Wat is Adwords?

Adwords is de betaalde zoekmachine service van Google.
Zoals hierboven uitgelegd, kunt u Google betalen zodat zij meer bezoekers naar uw website leiden. De kosten voor het zenden van bezoekers naar uw site, is sterk afhankelijk van het onderwerp van uw website en hoeveel soortgelijke bedrijven al actief zijn op Google. Als u namelijk veel concurrenten heeft, zal u ook moeten concurreren op het gebied van zoekmachinemarketing. Gelukkig zijn er enkele manieren om u als bedrijf zich te onderscheiden. U kunt zich bijvoorbeeld richten op een specifieke doelgroep of locatie. 

Voor meer informatie over Zoekmachine Optimalisatie (SEO), neem a.u.b. contact met ons op.