Is uw huidige website verouderd of loopt deze achter op de websites van concurrenten? Of loopt u bezoekers of aankopen mis doordat de website niet snel genoeg laadt? Webbureau Ldesign Media in Den Haag helpt u graag bij het realiseren van een professionele website voor meer bezoekers, conversies of rendement.

Webbureau Den Haag: Maatwerk voor uw bedrijf

Ldesign Media is gespecialiseerd in online maatwerk. Dankzij onze jarenlange ervaring en portfolio met diverse klanten, kunnen we kleine én grote projecten realiseren. Van complexe websites tot het ontwerpen van uw grafische uitingen: alles wat we doen, doen we met passie! Ook geven we u graag strategisch advies. Heeft u bijvoorbeeld een doel voor ogen, maar weet u nog niet precies hoe u dat doel kunt behalen door middel van een online strategie? Wij ondersteunen u van strategie tot uitvoering.

Website ontwikkeling door webbureau Ldesign Media

Uw website is uw visitekaartje en dient dus de visie of filosofie van uw bedrijf over te brengen op de bezoeker. Wist u dat de gemiddelde aandacht voor uw website tussen de 5 en 7 seconden ligt? U heeft dus maar een korte tijd om uw boodschap over te brengen. Een website met snelle laadtijd is dus al zeer belangrijk. Wij ontwikkelen websites volgens de laatste standaarden en zorgen ervoor dat deze snel laadt.

Naast de laadtijd is een positieve gebruikerservaring ook zeer belangrijk. Uw bezoeker moet snel kunnen vinden waarnaar hij op zoek is. Voor een webshop betekent dat bijv. dat er goede zoekfunctie voor de producten moet zijn, maar ook dat het winkelmandje eenvoudig aangepast moet kunnen worden. Wanneer uw website niet voldoende gebruiksvriendelijk is, zal de bezoeker snel afhaken.

Tijdens het ontwikkelen van uw website houden wij met deze – en andere belangrijke factoren – rekening om te zorgen dat uw website het beste resultaat oplevert en bijdraagt aan uw doelstellingen.

Wat wij als webbureau in Den Haag voor u kunnen betekenen

Ldesign Media ondersteunt u van online strategie tot uitvoering. In dit brede spectrum kunnen wij u dus met een heleboel diensten helpen. Afhankelijk van wat uw doelstellingen zijn, wordt samen met u bepaald welk traject we samen opstarten.

Online strategie bepalen

Wat is de achterliggende gedachte van uw website? Wilt u graag meer aankopen voor uw webshop of bezoekers juist verleiden om telefonisch contact met u op te nemen? We brengen uw visie en doelstellingen in kaart, zodat we weten wat het doel van de website is. Wij adviseren u over verschillende methoden en strategieën waarmee we een optimaal rendement kunnen behalen.

Online marketing voor uw website

Een website kan dan nog zo mooi zijn, maar als deze geen bezoekers krijgt, heeft u er niet veel aan. Tijdens de website ontwikkeling houden we al rekening met marketing optimalisaties om uw website hoog te laten scoren in zoekmachines. Als vervolgtraject na het ontwikkelen van uw website ondersteunen we u met zoekmachine optimalisatie, zoekmachine marketing of social media. We helpen u onder de aandacht te blijven bij uw doelgroep.

Uw huisstijl bewaakt

Uw visie dient niet alleen op de website naar voren te komen, maar in alle communicatie die u gebruikt. Zo voorzien we u van de juiste huisstijl waarbij ook andere grafische uitingen aan bod komen. Visitekaartjes, naambordjes, posters, vlaggen en andere producten zullen naadloos aansluiten op uw (online) strategie. Wij zorgen ervoor dat uw visie duidelijk is voor uw klanten.

Webbureau Den Haag: Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd hoe wij uw bedrijf verder kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Tevens kunt u een kijkje nemen in ons portfolio en bekijken hoe wij andere klanten hebben verder geholpen om hun online strategie naar een hoger niveau te tillen.