Technisch ontwikkelaar e-learning (Moodle)

Technisch ontwikkelaar e-learning #edutech

Het Moodle framework wordt telkens verbeterd. Moodle is nu al toe aan versie 3.11 en Ldesign Media heeft heel wat versies voorbij zien komen. Na 3 jaar actief te zijn binnen softwareontwikkeling zijn we in 2010 begonnen met het ontwikkelen van omgevingen met Moodle software in versie 1.8. Ruim 12 jaar later ontwikkelen we nog steeds allerlei applicaties voor onze klanten. Wij hebben dus veel ervaring, bieden uitstekende service, en kunnen goed de kosten inschatten. Dus ben je op zoek naar een e-learning expert? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij coderen in Moodle standaard

Door onze ruime ervaring in e-learning software weten we precies wat er wel en niet mogelijk is. Dit betekent dat we met je kunnen meedenken over een geschikte oplossing. Daarnaast ontwikkelen we de nieuwe plug-ins op basis van de Moodle standaard. Met onze plug-ins proberen we zo dicht mogelijk tegen de core van Moodle aan te blijven. Dit verkleint de kans dat de plug-in niet meer functioneert in een latere versie.

De kosten van een ontwikkelaar

Omdat we met een kleine groep mensen werken die alle ins en outs van het Moodle-platform kennen, kunnen we een interessant tarief bieden. Samen met de klant bepalen we de zogeheten ‘must-haves’ en ‘nice-to-haves’ van het maatwerk. Aan de hand van deze wensen kunnen we een kostenschatting maken.

Maatwerk

Het Moodle-platform is open-source. Hierdoor kan je Moodle gratis downloaden en op je eigen server hosten. Toch stellen de meeste organisaties, scholen en bedrijven specifieke eisen aan hun leeromgeving. Bijvoorbeeld op maat gemaakte lay-outs, plug-ins of integraties met andere software. Dit is niet mogelijk zonder tussenkomst van een software ontwikkelaar. In andere woorden: met ons maatwerk kun je veel meer uit je leeromgeving halen. Er is heel veel mogelijk, maar het belangrijkste is dat jij en jouw gebruikers gemakkelijk met de leeromgeving overweg kunnen, en daar zorgen wij voor. Benieuwd naar voorbeelden van door Ldesign Media gemaakt maatwerk? Of heb je een vraag over hoe ver de mogelijkheden gaan? Neem contact op en we gaan graag met je rond de tafel voor een vrijblijvend gesprek.