Technisch ontwikkelaar e-learning (Moodle)

Technisch ontwikkelaar e-learning #edutech

Het Moodle framework wordt telkens verbeterd. Momenteel zitten ze op versie 3.11 en Ldesign Media heeft heel wat versies voorbij zien komen. Na 3 jaar actief te zijn binnen softwareontwikkeling zijn we in 2010 begonnen met het ontwikkelen van omgevingen voor het Moodle™ software platform in versie 1.8. Ruim 14 jaar later ontwikkelen we nog steeds allerlei applicaties voor onze klanten. Wij hebben dus veel ervaring, bieden uitstekende service, en kunnen goed de kosten inschatten. Dus ben je op zoek naar een e-learning expert? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Door onze ruime ervaring in e-learning software weten we precies wat er wel en niet mogelijk is. Dit betekent dat we met je kunnen meedenken over een geschikte oplossing. Met onze plug-ins proberen we zo dicht mogelijk tegen de core van aan te blijven. Dit verkleint de kans dat de plug-in niet meer functioneert in een latere versie.

De kosten van een ontwikkelaar

Omdat we met een kleine groep mensen werken die alle ins en outs van het Moodle™ software platform kennen, kunnen we een interessant tarief bieden. Samen met de klant bepalen we de zogeheten ‘must-haves’ en ‘nice-to-haves’ van het maatwerk. Aan de hand van deze wensen kunnen we een kostenschatting maken.

Maatwerk

Het Moodle-platform is open-source. Hierdoor kan je het gratis downloaden en op je eigen server hosten. Toch stellen de meeste organisaties, scholen en bedrijven specifieke eisen aan hun leeromgeving. Bijvoorbeeld op maat gemaakte lay-outs, plug-ins of integraties met andere software. Dit is niet mogelijk zonder tussenkomst van een software ontwikkelaar. In andere woorden: met ons maatwerk kun je veel meer uit je leeromgeving halen. Er is heel veel mogelijk, maar het belangrijkste is dat jij en jouw gebruikers gemakkelijk met de leeromgeving overweg kunnen, en daar zorgen wij voor. Benieuwd naar voorbeelden van door Ldesign Media gemaakt maatwerk? Of heb je een vraag over hoe ver de mogelijkheden gaan? Neem contact op en we gaan graag met je rond de tafel voor een vrijblijvend gesprek.