Leeromgeving verbeteren met maatwerk

Moodle plug-ins

In ons portfolio vind je diverse door ons ontwikkelde plug-ins voor het Moodle™ software platform, een open-source Learning Management System (LMS). Plug-ins zijn extra modules of functionaliteiten die je kunt toevoegen aan een standaard Moodle-installatie. Ze kunnen variëren van tools voor cursusmanagment tot complexe koppelingen met externe systemen, zoals HR-software of betalingsgateways.

Thema's

Thema's zijn daarentegen ontworpen om het uiterlijk en de gebruikerservaring van je Moodle-omgeving aan te passen. Ze kunnen de manier waarop cursusinhoud wordt weergegeven, de kleurenschema's, lay-outs en andere visuele elementen beïnvloeden, zonder de basisfunctionaliteiten van Moodle te veranderen.

Community plugins

We werken nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden en overleggen altijd of een ontwikkelde plug-in of thema met de bredere Moodle™ community gedeeld mag worden. Zie hier een overzicht van onze Moodle plugins op Moodle.org

Met onze uitgebreide ervaring in het veld zijn we in staat om oplossingen te bieden die naadloos integreren, hoge gebruiksvriendelijkheid kennen, en uitgebreide functionaliteiten bieden. Of je nu een kleine onderwijsinstelling bent of een grote organisatie, wij hebben de expertise om je Moodle-omgeving naar een hoger niveau te tillen.