Moodle plug-in — gebruikersfavorieten

Moodle plug-in — gebruikersfavorieten

De user_favorites plug-in transformeert elke Moodle-installatie door gebruikers de mogelijkheid te bieden om een gepersonaliseerde favorietenlijst te creëren. Deze toevoeging maakt het eenvoudiger voor gebruikers om snel toegang te krijgen tot hun meest bezochte of voorkeurspagina's binnen het leerplatform.

Naast het verhogen van de gebruiksvriendelijkheid, bevordert deze plug-in een meer georganiseerde leerervaring. Gebruikers kunnen met een eenvoudige klik cursussen, modules of andere belangrijke bronnen aan hun favorieten toevoegen, wat bijdraagt aan een gestroomlijnde navigatie en efficiënter tijdbeheer.

De plug-in is ontworpen met oog voor eenvoud en integratie. Het is gemakkelijk te installeren en te configureren, wat betekent dat er geen technische expertise vereist is om het te implementeren en te gebruiken. Bovendien, aangezien de plug-in gratis en als open source beschikbaar is, kan het door de gemeenschap worden aangepast en verbeterd, waarbij de deur open staat voor verdere innovaties en updates vanuit gebruikers en ontwikkelaars over de hele wereld.

Met de user_favorites plug-in wordt Moodle een nog meer op maat gesneden en gebruikersgericht leerplatform, wat de betrokkenheid en tevredenheid van de gebruikers kan vergroten.


Moodle plugin to bookmark pages


Notities:

  • De plug-in maakt geen database-aanpassingen
  • De plug-in is ontwikkeld met de coderingstandaarden van Moodle
  • De AVG-provider is geïmplementeerd in deze plug-in

Bekijk het project


Haal je al alles uit je leeromgeving?

Wij kunnen je helpen om de leeromgeving binnen je organisatie te verbeteren en optimaliseren.