Veelgestelde vragen

Bekijk onze veelgestelde vragen om inzicht te krijgen in de diensten die wij aanbieden.

Hiervoor kun je het beste kijken op de pagina Wat is Moodle?

In het verleden hebben wij diverse webapplicaties ontwikkeld. Momenteel focussen wij ons op Moodle-ontwikkeling.

Wij werken samen met diverse partners en kunnen hierin goed advies geven. Wij doen zelf niet aan hosting.

Het eigendom van het maatwerk is van de opdrachtgever. Soms zullen wij vragen of we de plug-in met de community mogen delen, zodat iedereen er wat aan kan hebben en de ontwikkeling verder kan gaan, ook zonder dubbel te investeren.

Bij het maken van maatwerk zullen wij altijd een kopie van jouw omgeving of een eigen testomgeving opzetten, waarop wij de ontwikkeling doen. Hierna zullen wij je vragen het maatwerk te testen. Na goedkeuring kun je het maatwerk op je eigen omgeving installeren. We kunnen uitleg geven hoe dit uitgevoerd kan worden.

Wij leveren een plug-in altijd op met ondersteuning voor een bepaalde Moodle-versie. Bugs en issues worden binnen de originele prijsindicatie opgelost. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan. 

Voor nieuwe aanpassingen of upgrades naar een hogere versie zal op verzoek een nieuwe offerte uitgebracht worden.

Voor de start van een opdracht zal een offerte met functieomschrijving gemaakt worden. 

Op de offerte zetten wij binnen welke termijn we zullen opleveren. We werken met een uiterlijke datum waarop je de oplevering kan verwachten. Het is mogelijk dat de oplevering sneller plaatsvindt, echter kunnen we hierop geen garantie geven.

Voor grotere klanten kunnen we samen een SLA-overeenkomst opstellen.

Mfreak was een bedrijf onder Ldesign Media, waarbij Mfreak vooral gericht was op Moodle en Ldesign Media diverse werkzaamheden deed. In verband met veel vraagstukken op gebied van Moodle en de wens om steeds meer te specialiseren, hebben we gekozen om onder één naam verder te varen, namelijk Ldesign Media.