Skip to content

Werk waar we trots op zijn

nedap

Nedap academy

Voor Nedap maken we maatwerk oplossingen in Moodle en zorgen ervoor dat de omgeving veilig blijft.

Bekijken
bg-plakletter

ONTWERP JE EIGEN STICKER

Ldesign Media heeft voor Ontwerpstickers een sticker ontwerp tool ontwikkeld. Hiermee kunnen klanten zelf stickers ontwerpen.

Bekijken
citaverde

Citaverde college - leeromgeving

Voor het Citaverde college hebben we de gehele leeromgeving gerealiseerd. Hierbij maken we gebruik van Moodle en hebben dit verder uitgebreid met extra maatwerk, zoals een uitgebreid webshop gedeelte.

Bekijken
magencygroup

Magencygroup.com

De website van magencygroup.com is gemaakt in ons eigen CMS. Dit zorgt voor extra prestaties, gebruiksvriendelijkheid en optimale mogelijkheden.

Bekijken
levels

Levels.nu

De website van levels.nu is gemaakt in ons eigen CMS. Dit zorgt voor extra prestaties, gebruiksvriendelijkheid en optimale mogelijkheden.

Bekijken
3dframes

3D-frames.nl

De website van 3D-frames is gemaakt in ons eigen CMS. Dit zorgt voor extra prestaties, gebruiksvriendelijkheid en optimale mogelijkheden.

Bekijken
fawlcustom

Fawlcustoms

Fawlcustoms is een van de klanten van Ldesign Media. Wij hebben een WordPress webshop gerealiseerd voor hun merkkleding.

Bekijken
dentallect

E-learning omgeving Dentallect / mbo-4 opleiding / examenleverancier

Dentallect is een van de klanten van Ldesign Media. Wij hebben voor hen een e-learning omgeving ontwikkeld in Moodle voor hun mbo-4 opleiding

Bekijken
vangurp-mertens

Fysiotherapie en Psychologie Van Gurp & Mertens

Van Gurp & Mertens maakt al bijna 5 jaar gebruik van het custom CMS van Ldesign Media! Zij kunnen zelfs meerdere domeinen binnen dit systeem beheren.

Bekijken
aannemerdirect

AannemerDirect

De website van AannemerDirect is gemaakt in het unieke CMS van Ldesign Media. Dit zorgt voor extra beveiliging en zo kan de klant heel hoog scoren in Google.

Bekijken
mssl

MSSL – Prins & Dingemanse

Wij hebben voor de klant MSSL de custom CMS van Ldesign Media gebruikt en het resultaat is geweldig! Deze website is mooi en door caching ook zeer snel.

Bekijken
dms

D.M. Suijkerbuijk & Zn. BV.

D.M. Suijkerbuijk & Zn. maakt gebruikt van het unieke CMS van Ldesign Media, een op maat gemaakte oplossing. Zo kan de klant het optimale uit zijn website halen!

Bekijken
schoudernetwerkwestbrabant

SchouderNetwerk West-Brabant

SchouderNetwerk West-Brabant gebruikt een door Ldesign Media opgezette WordPress website. Hierdoor is de website simpel en duidelijk voor de bezoekers.

Bekijken
mobile_website2

Mobile Website – vangurp-mertens.nl

Voor Van Gurp & Mertens heeft Ldesign Media speciaal een mobiele website ontwikkeld. Deze website is responsive en goed te bereiken voor mobiele apparaten.

Bekijken
que-te-quemas-940x400

Logo – Que te Quemas Productions

Voor Que te Quemas Productions hebben we een uniek logo ontworpen. We hebben ervoor gezorgd dat het logo goed weergeeft waar deze salsa-dansschool voor staat.

Bekijken
ontwerpstickers

Ontwerpstickers

Ldesign Media heeft voor Ontwerpstickers een volledige webshop ontwikkeld. Hierbij is geen bestaand webshop systeem gebruikt en is alles vanaf nul opgebouwd

Bekijken
Administratiesoftware

Administratiesoftware

Voor AannemerDirect heeft Ldesign Media een uniek en complex administratiesysteem ontwikkeld. Het was een uitdaging maar we zijn trots op het resultaat!

Bekijken
unhooked

Kitesurf blog Unhooked

Voor Unhooked, de kitesurf community van Nederland, onderhouden we de website en doen we de hosting. Zo zorgen we voor een goedlopende website zonder downtime.

Bekijken
vrolijk

Maatschap voor fysiotherapie vrolijkenzofysio

Maatschap voor fysiotherapie Vrolijkenzofysio gebruikt het unieke CMS van Ldesign Media vanwege de vele voordelen. Het is flexibel en biedt goede beveiliging.

Bekijken
dehaarmobiel

Logo – De Haarmobiel

Voor de Haarmobiel heeft Ldesign Media een uniek logo ontworpen. Dit creatieve logo is ontwikkeld voor een kapster die huis aan huis bezoeken brengt.

Bekijken
moodlefreak

MFreak.nl

MFreak is een onderdeel van Ldesign Media dat zich richt op alle ontwikkelingen rondom het E-learningsysteem op basis van Moodle software. Vragen? Neem contact op!

Bekijken
refin

Refin

Refin heeft een WordPress-oplossing van Ldesign Media. Deze oplossing is simpel maar zeer doeltreffend. Wilt u iets vergelijkbaars? Neem contact met ons op!

Bekijken
keperke

TV ‘t Kèperke

Voor de tennisvereniging Keperke hebben wij (Ldesign Media) een geheel systeem op maat gemaakt. Het is een goede en robuuste online ledenregistratie geworden.

Bekijken
vierschaar

Dierenartsenpraktijk de Vierschaar

Met de op maat gemaakte software van Ldesign Media kan Dierenarts Vierschaar heel gemakkelijk zijn content en pagina's beheren. Een flexibele en veilige website.

Bekijken
reacc

Reacc.nl

Voor Reacc hebben we een WordPress website gerealiseerd. Het is een overzichtelijke website zonder poespas. Ldesign Media werkt graag samen met de klant.

Bekijken
De Pipowagen

De Pipowagen

De Pipowagen is een mooi voorbeeld van wat Ldesign Media nog meer kan. Door middel van afbeeldingen en extra functies heb je al snel een prachtige website.

Bekijken
timkookt

Timkookt.nl

Voor Timkookt.nl heeft Ldesign Media een uniek reserveringssysteem opgezet. Nu kun je heel makkelijk je eigen kok reserveren! Een simpel en effectief systeem.

Bekijken